Ingredienten: (4 pers.):
500 g kippen gehakt ( of u koop gewoon een zakje gehaktballetjes)
500 kippefilet
2 bakjes champignons
1 ui
kippenkruiden peper zout en nootmuskaat
paar teentjes knoflook
potje kruidenkaas
1 zakje champignonsaus
geutje witte wijn ( als u dit heeft in huisssssssss0
pastei gebakjes ( videe voor de belgen) | Bereiding:
Eerst van het gehakt balletjes draaien. Dus gehakt mengen met ei peper nootmuskaat zout en paneermeel. Dan balletjes draaien en deze afkoken. Kippefilet in blokjes snijden ui fijn snijden en knoflook en dit samen bakken totdat kip gaar is. De kip kan u best kruiden met kippenkruiden mexicaanse kruiden. U voegt er dan de champignons bij ( die kan u ook best in stukken snijden) Dan een kruidenkaas onder het geheel mengen en een beetje kerriepoeder toevoegen. Als laaste voegt u er een zakje champignonsaus toe en een geutje witte wijn ( dit hoeft niet maar maakt het wel lekkerder0 |