Nieuws   Zoeken 

Henriet's eenpans verrassing met kabeljauw en krieltjes
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. diepvries kabeljauwfilet
450 gr. (diepvr.) snijbonen (of 1 pot)
3 eetlepels olie
400 gr. voorgekookte krieltjes
1 teentje knoflook
3 eetlepels zoetzure zilveruitjes
1/2 theelepel paprikapoeder
1 bekertje (demi)creme fraiche
zout, peper
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
Bereiding:
Vis ontdooien en in stukjes snijden. Krieltjes in de olie rondom bruin bakken in 5-7 min. Ondertussen de snijboontjes in 4 min. beetgaar koken, of (pot) uit laten lekken. Knoflookteentje boven de krieltjes uitpersen en zilveruitjes en paprikapoeder erdoor roeren. Visstukjes en boontjes erdoor en alles met deksel op de pan zachtjes gaar laten worden in ca. 7 min. Roer dan de creme fraiche door de visschotel en breng hem op smaak met zout en peper. Tot slot de bieslook erover strooien. Eet smakelijk!
Receptnummer: 10927 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Door de frisse smaak van de zilveruitjes is dit gerecht bij ons altijd weer een verrassing voor jong en 'oud'!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept