Nieuws   Zoeken 

Corinne's kabeljauw-garnalenschotel uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. Kabeljauw
1 zak Thaise groentemix (400 gr.)
1 bakje cocktailgarnalen (125 gr.)
1 theelepel gemberpoeder
½ theelepel chilipoeder
zout
4 eieren
1 bekertje crème fraiche (200 ml)
peper
75 gr. Geraspte oude kaas
Stokbrood
Bereiding:
Kabeljauw in stukjes snijden. Helft van groenten in ovenschaal leggen. Kabeljauwfilet en garnalen erover verdelen. Bestrooien met gemberpoeder, chilipoeder en zout. Afdekken met rest van groenten. Oven voorverwarmen op 175 C. In kom eieren loskloppen met crème fraiche, peper en zout. Eiermengsel over schotel verdelen. Bestrooien met geraspte kaas. Schotel in midden van oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar laten worden. Serveren met stokbrood.
Receptnummer: 10998 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept