Tine's gegrilde kabeljauw met kerstomaatjes en mozzarella |
Ingredienten: (2 pers.):
2 kabeljauwfilets ieder 225 gr.
olijfolie
Zeezout en zwarte peper
1 bakje kerstomaatjes gehalveerd
wat verse basilicum
1 bol mozarrella in dunne plakjes gesneden
wat geraspte parmezaanse kaas.
| Bereiding:
De oven voorverwarmen op 220 graden. Op bakblik alluminiumfolie leggen en insmeren met olijfolie. De afgespoelde filets droogdeppen en op de plaat leggen, besprenkel met olijfolie en de kruiden. Leg de tomaatjes,basilicum en de mozzarella op de filets. Strooi de parmezaanse kaas erop met een paar druppeltjes olijfolie en bak de filets bovenin de voorverwarmde oven in 15/20 minuten goudbruin. E. V. T. Nog eventjes onder de grill. |
Receptnummer: 11509 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. |
Opmerking: Je kan hier alles bij serveren b. v. salade,gekookte groenten,rijst,pasta enz. gewoon wat je lekker vindt. Dit komt ook weer uit een kookboek van Jamie Oliver. Het is weer zaaaaaaalig! ! ! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |