Petr@'s kabeljauw-spinazie schotel |
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. kabeljauwfilet(vers of diepvries)
800 gr. diepvries-spinazie
zout
dille
1 dl. zure room
1 el.zwitserse strooikaas
boter
1 el. paneermeel. | Bereiding:
Ovenschotel invetten met boter. Diepvries kabeljauw en spinazie laten ontdooien. Kabeljauw inwrijven met zout en in de schotel leggen. Dille over de vis strooien. Spinazie op de vis leggen. Zure room erover schenken. Het geheel in matige warme oven(160 à 180 gr. Gaar leten worden in ½ à ¾ uur. Zwitserse strooikaas en paneermeel door de spinazie mengen. |
Receptnummer: 11904 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |