Ingredienten: (4 pers.):
2-3 dubbele kipfilet
½ spitskool
1-1½ rode paprika
1 doosje champignons
1 zakje kerriemix
dhajè (naar eigen smaak)
vetsin (naar eigen smaak)
3 teentjes knoflook (naar eigen smaak)
flinke theel. sambal
ketjap manis
kerriepoeder
pak rijst | Bereiding:
De kip aanbraden (niet bruin). Voeg ondertussen (naar eigen smaak) de dhadjé,Vetsin,knoflook,sambal en een scheut ketjap manis,toe. Spitskool fijn snijden en bij de kip doen, voeg nu een klein beetje water toe. Champignons en paprika in schijfjes en klein snijden en bij de kip en spitskool doen. Flink wat kerriepoeder eroverheen strooien. Als laatste het zakje kerrie-mix eroverheen. Het geheel laten stoven tot het gaar is (af en toe. Omroeren. Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing |