Nieuws   Zoeken 

Kabeljauw in de hapjespan van Gerrit
Ingredienten: (2 pers.):
Kabeljauwfilets
Tomaat
Prei
Ui
Ei (3)
Kruiden (Tabasco, tijm, peper, zout, paprikapoeder)
Boter
Bereiding:
Kabeljauwfilet kruiden met peper en zout.
Aan 1 kant licht bruin bakken en vuur direct laag zetten.
De vis bedekken met plakjes tomaat en bestrooien met een klein beetje tijm.
Ui klein snijden en er overheen strooien.
Hieroverheen een paar flinke scheuten Hot ketch-up.
Prei wassen en snijden en er ook overheen, weer een beetje tijm en een beetje Tabasco.
3 eieren loskloppen en eroverheen gieten. (peper, zout, paprikapoeder en evt. wat gemberpoeder)
Deksel op de pan en laten stoven.
Receptnummer: 1288 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Gerrit Schreuder
Opmerking:
Hoeveelheden even uitproberen. Heel apart.!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept