Ingredienten: (2 pers.):
400 gram pasta
1 ui
200 gram kalkoenfilet
plakjes gekookte ham
250 gram champignons
1 courgette (± 200 gram)
150 ml room/crème fraîche
25 gram boter
peper
1 theelepel basilicum
1 kuipje smeerkaas (of een hele zachte kaas
geen geraspte kaas)
| Bereiding:
Zet een pan water op voor de pasta. Als het water kookt, doe je de pasta erin en laat zachtjes door koken. Ondertussen bak je de kalkoenfilet aan samen met ui glazig in boter. Snijd de champignons in plakjes en voeg het samen met de basilicum toe aan de ui. Snijd de courgette in plakjes van een halve centimeter dik en voeg deze ook toe. Deksel half op de pan doen (smoren) en beetgaar laten worden in ± 10 minuten. Peper en zout naar smaak toevoegen. Room en smeerkaas op het laatst al roerend toevoegen. De saus mag niet meer koken. Als de kaas opgelost is, is de saus klaar, evenals de pasta. |