Lisette's pasta met kalkoen |
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram pasta
1 ui
200 gram kalkoenfilet
plakjes gekookte ham
250 gram champignons
1 courgette (± 200 gram)
150 ml room/crème fraîche
25 gram boter
peper
1 kuipje smeerkaas (of een hele zachte kaas
geen geraspte kaas)
1 theelepel basilicum | Bereiding:
Zet een pan water op voor de pasta. Als het water kookt, doe je de pasta erin en laat zachtjes doorkoken. Ondertussen bak je de kalkoenfilet aan samen met ui glazig in boter. Snij de champignons in plakjes en voeg het samen met de basilicum toe aan de ui en kalkoen. Snij de courgette in plakjes van een halve centimeter dik en voeg deze ook toe. Deksel half op de pan doen (smoren) en beetgaar laten worden in ± 10 minuten. Peper en zout naar smaak toevoegen. Room en smeerkaas op het laatst al roerend toevoegen. De saus mag niet meer koken. Als de kaas opgelost is, is de saus klaar. |
Receptnummer: 13076 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. |
Opmerking: Ik heb het overgenomen van Lijn4, maar het is echt heel lekker. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |