Roergebakken schnitzel met champignon-roomsaus |
Ingredienten: (4 pers.):
350 gr. varkens- of kalkoen schnitzel
100 gr. champignons
20 gr. boter
eventueel 2 el cognac of sherry
2 dl Campina Room Culinair
zout, peper | Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak ze mee. Laat het vlees in 8-10 min. gaar worden. Roer desgewenst de cognac (of sherry) en de room door het vlees en laat de saus op hoog vuur even koken en licht binden. Breng de saus met zout en peper op smaak.
|
Receptnummer: 170 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers |
Opmerking: Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |