Nieuws   Zoeken 

Josien's Chinese roerbak (light)
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. rijst
1 el sesamolie
1 winterwortel, grof geraspt
1/2 komkommer in kleine blokjes
1 grote ui in stukjes
1 stronkje witlof in reepjes
1 blikje bamboospruiten uitgelekt en in reepjes
200 gr. quornstukjes naturel
100 gr. tauge
2 el ketjap
1 el citroensap
2 zoettabletjes
1 tl vijfkruidenpoeder
zout en versgemalen peper
Bereiding:
Begin met de rijst te koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in de wok, doe de ui en de wortel erbij en roerbak 2 min. nu gaat de witlof en komkommer er bij, roer weer 2 min. Voeg nu de bamboospruiten en de rest van de ingredienten toe en roerbak nog 2 min of tot alles door en door heet is.
Receptnummer: 1734 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: josien van dishoeck
Opmerking:
Heb je liever een sausje doe er dan op het laatst 2 eetl. maizena bij die je losgeroerd hebt in een kopje water.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept