Nieuws   Zoeken 

Nancy's apekooltjes
Ingredienten: (3 pers.):
500 gr. spruitjes
500 gr. gehakt
tuinkruidenbouillonblokjes
aardappelpuree uit een pakje
Bereiding:
Kruid de gehakt naar eigen smaak, draai kleine balletjes van de gehakt (iets groter dan soepballetjes). Kook de spruitjes beetgaar in water met daarin opgelost 2 kruidenbouillontablet- ten. Bak de gehaktballetjes bruin en gaar, zodra de spruitjes klaar zijn voeg je die met de bouillon bij de gehaktballetjes. Lekker met aardappelpuree.
Receptnummer: 2011 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Nancy
Opmerking:
De kinderen van mijn zus lusten geen spruitjes, maar apekooltjes vinden ze wel lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept