Nieuws   Zoeken 

Wilma's kip-kerrie met rijst
Ingredienten: (4 pers.):
3 hele kipfilets
5 grote uien
bakje champignons
pakje kerriesaus
knoflook
zout, paprikapoeder, kerriepoeder
blik ananasstukjes
Bereiding:
Snij de kipfilet in blokjes, snipper de uien en de knoflook en snij de champignons in plakjes. Bak de uien met zout, paprikapoeder, knoflook en (veel) kerriepoeder aan tot ze glazig zijn. Doe de kipfiletblokjes erbij en bak ze ongeveer 10 minuten mee. Dan de plakjes champignons erbij en laat dit prutje nog zo'n 10 minuten smoren. Maak intussen de kerriesaus aan en doe dit erbij. Voeg als laatste een blik ananasstukjes toe. Nog even goed doorwarmen en klaar. Eet dit met rijst.
Receptnummer: 2766 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Wilma
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept