Ellen`s Kabeljauwfilet in Kreeftensaus |
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr Kabeljauwfilet diepvries
2 grote uien
1 teentje knoflook zout en peper
1 klein blikje geconcentreerde kreeftensoep ( AH of Cambell)
1 klein bekertje creme fraiche
1 scheutje cognac
100 gr geraspte kaas | Bereiding:
Oven verwarmen op 225 graden. Bestrooi de filet met de fijn gehakte knoflook en peper en zout. Leg de filet in een ingevette ovenschaal. Fruit de uien en leg die op de filet. De kreeftensoep luchtig kloppen met de cognac en creme fraiche en over de filet schenken bestrooien met de kaas en 45 min in de oven laten garen eet smakelijk |
Receptnummer: 2859 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Ellen Opsteen |
Opmerking: Lekker met rijst en doppertjes |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |