Nieuws   Zoeken 

Mystica's Conchiglie met romige ei-kaassaus
Ingredienten: (3 pers.):
225 gr Conchiglie ( of ander pasta)
runderbouillonblokje
1 bakje hamreepjes
1 pakje macaroniekruiden
250 gr macaroniegroente
2-3 (rode) uien
1-2 teentjes knoflook of 1 th l uit een potje
2 eieren
125 ml koksroom
1 zakje jonge geraspte kaas
3-4 el (olijf) olie
Bereiding:
Breng voldoende water samen met het bouillonblokje aan de kook en kook hierin de pasta gaar Uien snipperen Teentje knoflook snipperen Verhit in een wok de olie Fruit de ui samen met de knoflook glazig De hamreepjes erbij doen De macaroniekruiden even in heet water laten wellen (zie verpakking) De macaroniegroenten bij de hamreepjes doen en het geheel goed doorbakken In een kom de eieren (met een mixer) loskloppen en daarna de koksroom er bij gieten dan de helft van de geraspte kaas er bij doen en even goed mengen De gewelde kruiden bij het vlees-groentemengsel doen en meeverwarmen Conchiglie afgieten en even laten uitlekken, daarna weer terug in de pan doen en het ham-groentemengsel er goed doorheen scheppen en warm houden In een steelpannetje de saus gaan verwarmen en goed door blijven roeren anders brand het gelijk aan net zolang verwarmen tot de saus in begint te dikken dan van het vuur halen Schep nu door de conchiglie de rest van de geraspte kaas verdeel het over de borden en doe hierover de saus Eet Smakelijk
Receptnummer: 2921 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Mystica
Opmerking:
Een rode Spaanse wijn erbij bij bijv Marino AH
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept