Nieuws   Zoeken 

Esmee's varkenshaas in roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
circa 250 gr varkenshaas
circa 7 champignons
ui
peterselie
room culinair of ongeklopte slagroom
Bereiding:
Snij de varkenshaas in kleine reepjes en bak het aan in een koekenpan, voeg het gesnipperde uitje toe en fruit dit mee. Snij de champignons in plakkjes en voeg dit toe aan de varkenshaas en ui. Als de champignons gaar zijn kan je de room toevoegen tot er een saus dikte ontstaat. Voeg daarna de fijn gesneden peterselie, zout en peper toe. Serveer er gebakken aardappels of rijst bij.
Receptnummer: 3011 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Esmee
Opmerking:
Varkenshaas is best duur je kan het ook vervangen door varkensfilet te nemen. Ook kan je de champignons eens vervangen door een ander soort paddestoel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept