Nieuws   Zoeken 

Mirjam's pittige chili
Ingredienten: (2 pers.):
(klein) blikje rode kidneybonen in chilisaus
400 g. roerbakgroenten
helft van een dubbelpak spekjes óf 200 g. salami in blokjes
50 g geraspte kaas
taliaanse kruiden/knoflook/peper/zout
Bereiding:
Spekjes/salami uitbakken, roerbakgroenten 5 minuten meebakken. Kidneybonen toevoegen. Naar smaak kruiden met italiaanse kruiden, knoflook en peper en zout. Geheel in ovenschaal doen, geraspte kaas erover strooien. Onder de gril in 5 minuten een bruin korstje op laten komen.
Receptnummer: 3659 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Mirjam
Opmerking:
In plaats van kidneybonen ook lekker met witte bonen in tomatensaus. Heb je het liever vegetarisch: Je kunt de spekjes ook weglaten, die zijn alleen voor de pittige smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept