Nieuws   Zoeken 

Jan's nasi uduk
Ingredienten: (6 pers.):
rijst
2 sereh
1 blik Kokosmelk
zout
Bereiding:
Rijst met mengsel van 1/2 water en 1/2 kokosmelk, en sereh met wat zout toevoegen en als gebruikelijk de rijst verwerken. Serveren met Boemboe bali (3813), Sajoer Koolrabi (1195), tempé Kering 2 (3814) en Rauwkost van Spitskool (3815)
Receptnummer: 3812 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Dit gerecht is een kleine snelle rijsttafel, daarom de bijgeschreven recepten ook maken. De gehele rijstafel maken kun je in 1 uur. Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept