Nieuws   Zoeken 

Nanoe's lekkerste pasta salade
Ingredienten: (6 pers.):
1 pak fusilli tri collore
2 rode paprika's
olijven met piment
1 pot groene pesto
2 blikjes tonijn in olie
2 uien
3 el olijfolie
5 el azijn
evt. ciabatta brood
zout en peper
Bereiding:
kook de macaroni beet gaar. snij de paprika's, uien en olijven (hou er een paar over om als garnering te gebruiken) in kleine blokjes. doe dit in een grote schaal en schep er de pesto, tonijn, olijfolie en azijn door. meng dit goed door elkaar en laat het staan tot de macaronie beetgaar is. als de macaronie gaar is, spoel hem dan onder de koude kraan af en meng deze met het mengsel wat je net hebt gemaakt. voeg dan nog zout en peper naar smaak toe. als het klaar is is het leuk om er nog wat gehalveerde olijven over te verdelen. serveer er wat lekkere ciabatta brood bij
Receptnummer: 3884 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Ananda Romero
Opmerking:
je kunt ook de tri collore fusilli vervangen door chilli macaroni die je bij de xenos kunt kopen en er dan wat gedroogde tomaatjes door doen is ook erg lekker!
Het is een makkelijk recept omdat je het koud eet. ik maak het dan ook vaak op verjaardagen omdat je het gewoon in de ijskast kunt bewaren en wat kunt pakken wanneer je daar trek in hebt.
veel eet plezier!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept