Nieuws   Zoeken 

Jet's pasta met vissaus
Ingredienten: (6 pers.):
3 blikken kreeftsoep
800 gr (of meer) kabeljouwfilet of koolvisfilet
100 gr garnalen (of meer)
250 ml slagroom
provinciaalse kruiden
Bereiding:
Kook water in een pan met een flinke theelepel provinciaalse kruiden (neem zoveel water dat de visfilets straks net onder water staan). Doe de visfilets in het kokende water en breng het water weer aan de kook, haal dan de pan van het vuur en laat de vis in 15 minuten gaar worden. Doe de 3 blikken soep in een grote hapjes pan en breng deze langzaam net (niet) aan de kook. Voeg de slagroom de garnalen en de (uitgelekte) visfilets toe. Serveren met een pasta.
Receptnummer: 4132 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Jet
Opmerking:
Je kunt eigenlijk zoveel vis en garnalen nemen als je zelf wilt. In plaats van slagroom kun je ook creme fraiche toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept