Nieuws   Zoeken 

Sophie's Ispanakli Makarna
Ingredienten: (3 pers.):
2 kipfilet
1 pot pikante tomaten-room saus(Chicken Tonight (Unox)
1 flinke ui in stukjes
1 potje spinazie
pasta naar keuze
100 gr geraspte feta
boter of olie
Bereiding:
kipfilet in stukjes snijden, en in boter of olie bruin en gaar bakken. De ui toevoegen en even mee laten bakken. Intussen de pasta gaar koken, de feta raspen, en de spinazie goed uit laten lekken. De tomaten-roomsaus toevoegen en alles goed verwarmen. Tot slot de spinazie toevoegen en goed vermengen. Saus over de pasta verdelen en bestooien met de geraspte fetakaas
Receptnummer: 4576 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Ispanakli Makarne bestel ik bijna altijd als ik in Turks restaurant De Blauwe Hoek in Arnhem ben. Overheerlijk! Ze serveren het met veel vers fruit en rauwkost. Toch wilde ik het ook eens zelf proberen te maken, vandaar dit recept. Je kunt natuurlijk ook verse spinazie gebruiken, en er eventueel nog champignons bij doen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept