Bob en Loeke's broccoli/kipkerrie schotel |
Ingredienten: (3 pers.):
500-600 gram broccoli
3 ons kipfilet (stukjes)
2 theelepels kerripoeder
champignonragout (1 blik)
creme fraiche (125 ml)
geraspte kaas (100-150 gram)
naar keuze rijst/pasta/aardapp. | Bereiding:
Snij de broccoli in roosjes, de steel in reepjes en kook het in ± 15 minuten gaar. Bak ook ook de kipstukjes gaar. In de tussentijd meng je de ragout met de creme fraiche en de 2 theelepels kerrie. Goed roeren. Vet een ovenschaal in en verspreid de (gare) kipstukjes over de bodem. Doe hierover vervolgens de broccoli en giet dan de saus van de ragout/creme fraiche/kerrie erover. Als laatste strooi je de geraspte kaas erover. Doe de ovenschaal dan 20 a 25 minuten in een voorverwarmde oven en dan.... Smullen maar! |
Receptnummer: 5792 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: bob en loeke |
Opmerking: Een topper waar we al heel wat mensen blij mee gemaakt hebben! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |