Ingredienten: (2 pers.):
100 g tagliatelli
150 g wortel, in blokjes
150 g prei
150 g erwtjes
3 tomaten
1 ui
1 teentje knoflook
olijfolie
bouillon
120 g tonijn uit blik
peper en zout
50 g gemalen mozzeralla of andere kaas | Bereiding:
De pasta gaarkoken zoals aangegeven op de verpakking. De olijfolie heet laten worden in de wok. De fijngesnipperde ui en de geperste knoflook glazig laten worden. Prei, erwtjes en wortelen eventjes laten meebakken. Overgieten met de bouillon. Alles op een matig vuurtje laten gaar worden. Eventueel opnieuw bouillon toevoegen. Als de groenten gaar zijn, de fijngeprakte tonijn erbij doen en de pasta. Alles goed door elkaar mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Vlak voor het opdienen de in blokjes gesneden tomaat en de gemalen mozzarella toe voegen. Smakelijk. |