Helen's niet te versmaden kipfilet in geitenkaas met honing |
Ingredienten: (2 pers.):
1 dubbele kipfilet
honing
bakje zachte geitenkaas (rondelé)
blanke rozijnen
bakje champignons
zout/peper
aluminiumfolie | Bereiding:
- verwarm de oven voor op ongeveer 220°C - doe wat peper en zout op de kipfilets en braad ze aan - meng intussen het bakje geitenkaas met 3 à 4 eetlepels honing - bak de champigons - leg de kipfilet op een stukje aluminiumfolie - smeer hier een flinke dot geitenkaas/honingmensel, een eetlepel rozijnen en wat champignons overheen - vouw het pakketje ruim dicht en laat ongeveer 15 minuten in de oven staan lekker met ijsbergsla en gebakken krieltjes! |
Receptnummer: 5931 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: helen |
Opmerking: ook als je niet van geitenkaas houdt is dit een erg lekker recept. de honing geeft een lekker zacht smaakje aan het geheel |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |