Nieuws   Zoeken 

Elisabeth's kip-kerrie met rijst, zonder pakje!
Ingredienten: (3 pers.):
500 gram kipfilet
kipkruiden
kerriepoeder
1 grote ui
2 tenen knoflook
bloem
gekookt water
bouillonpoeder
rijst
Bereiding:
Kook de rijst. Intussen kun je lekker aan de slag; kipfilet in reepjes snijden en kruiden met de kipkruiden, de ui snipperen en de knoflook persen. Fruit de ui en knoflook met kerriepoeder. Voeg de (gekruide) kipfilet toe en bak deze helemaal gaar. Maak met bloem een bal van het kip-ui-knoflook-mengsel. Voeg beetje bij beetje het hete water toe tot er een mooie gladde saus ontstaat. Voor de juiste smaak wat bouillonpoeder toevoegen.
Receptnummer: 5991 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Elisabeth
Opmerking:
Op deze manier kun je dus zonder pakje een hele lekkere kerriesaus maken! Puur natuur.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept