Bosje's ragout met champignons en ossetong |
Ingredienten: (2 pers.):
100 gr.tong (vleeswaar,in iets dikkere plakjes.
125 gr.gesneden champignons
25 gr.boter
1/8 liter slagroom of room culinair
100 gr.erwtjes
1 blik kalfsragout
zout en peper | Bereiding:
Snijd de plakjes tong (mag ook gekookte ham zijn) in kleine stukjes. Doe de boter in de pan en roerbak de plakjes champignons 2 minuten. Roer de slagroom (of de room culinair) erdoor en breng die aan de kook. Roer de doperwten,de ragout en de stukjes tong erdoor en laat het al roerende op een laag vuur heet worden. Breng de ragout of smaak met zout en peper. |
Receptnummer: 6003 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Bosje |
Opmerking: Heerlijk met stokbrood of macaroni en een salade |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |