Sylvia's romige wortelsoep |
Ingredienten: (4 pers.):
pond schoongemaakte geraspte wortelen
1 liter rundvleesbouillon van blokjes
1 grote ui
creme fraiche (klein bekertje)
peper | Bereiding:
klontje boter in de pan, bak de uien en de geraspte wortelen in een pan, ruim 5 minuten. Doe er een halve liter bouillon bij en laat dit 10 min. koken. Doe dit mengsel in de blender, of gebruik de staafmixer en meng het met de resterende bouillon. Even laten koken en doe dan de creme fraiche erdoor heen. Als laatste strooi je de peper erover. |
Receptnummer: 6808 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sylvia de Raat |
Opmerking: Heb zelf ooit in een sjiek restaurant/hotel in de Ardennen wortelsoep gegeten en deze soep komt heel erg veel in de richting van de Ardennen wortelsoep. Oorspronkelijke recept heb ik van Smulweb afgehaald maar heb het zo bewerkt dat het mijn eigen soepie is geworden. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |