Josephine's bietjes in champignon-kaassaus |
Ingredienten: (2 pers.):
1 pond gekookte bietjes
1 ui
250 gram champignons
pakje kaassaus
200 gram geraspte kaas
zakje aardappelpuree | Bereiding:
fruit het uitje en bak de champignons maak de kaassaus met de geraspte kaas maak de aardappelpuree was de bietjes en doe ze in een ovenschaal kaassaus samen met de champignon en uitje vermengen en over de bietjes gieten aardappelpuree erbij en smullen maar.
aanvulling: ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven (200 graden C) moeten. |
Receptnummer: 6833 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Josephine |
Opmerking: uiteraard wat zout en nootmuskaat toevoegen aan de aardappelpuree |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |