Nieuws   Zoeken 

Astrid's varkenshaasje
Ingredienten: (2 pers.):
2 kleine varkenshaasjes
1 dikke prei
doosje champignons
kleintje slagroom
ketchup (voor de kleur)
Bereiding:
Braadt de varkenshaas en laat wat nagaren
in andere pan de prei met de champignons bakken.
(niet te hoog vuur, mag niet donker worden)
Na ongeveer 15 minuten de slagroom erbij (mag ook crême fraiche zijn) en op kleur brengen met ketchup.
De haasjes op het bord doen en overgieten met de saus.
Heerlijk met gebakken aardappeltjes en sla.
Receptnummer: 711 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Astrid Kagch
Opmerking:
Je kunt het natuurlijk ook serveren met rijst. Ikzelf vind het met gebakken krieltjes, of schijfjes aardappel het lekkerste.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept