Esther's ovenschotel met ragout |
Ingredienten: (2 pers.):
1 zakje aardappelpurree voor ovenschotels
1 blik mais
1 zakje italiaanse roerbakgroente
1 ui
200 gram kipfilet
100 gram ham in blokjes
1 blik kipragout
zout
peper | Bereiding:
* Maak eerst de aardappelpurree volgens de gebruiksaanwijzing. * Snijdt de ui en de kipfilet. * Fruit de ui in de pan met olie en bak de kipfilet bruin bij de ui. * Voeg de ham toe. * Voeg de groente toe en bak deze in +/- 6 minuutjes een beetje zacht. * Voeg daarna de mais toe en roer de kipragout erdoor. Breng het geheel op smaak met zout en peper. * Doe het ragoutmengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel daarover de aardappelpurree. * Zet het geheel ongeveer 15-20 minuten in de oven op 180 graden (hete lucht). |
Receptnummer: 7982 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |