Ingredienten: (4 pers.):
groot blik rode zalm
pakje gerookte zalm
onsje garnalen
1 tomaat aan plakjes
potje aspergepuntjes
3 gekookte aardappels in blokjes
1 bosuitje in kleine stukjes
2 augurkjes in blokjes
stuk of 10 zilveruitjes in vieren
stukje paprika in kleine stukjes
4 eieren 2 in plakjes
en 2 in kleine blokjes
voor de saus:
1 eetlepel tomatenketchup
2 of 3 eetlepels mayonaise
1 dopje cognac
peper
zout
2 eetlepels peterselie
2 eetlepels bieslook | Bereiding:
blik zalm open maken de graatjes eruit halen en in kleine stukjes verdelen. Dan hussel je de blik zalm/aardappels/bosuitje/zilveruitjes/augurkjes/paprika en 2 in blokjes gesneden eitjes door elkaar heen. sausje maken met mayonaise/tomatenketchup/peterselie/bieslook/zout/peper/cognac Dan de saus er door heen scheppen garneren met tomaat, ei, aspergepunten, garnalen, gerookte zalm.... |