Nieuws   Zoeken 

Joni's 'spicy' bloemkoolschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool
1 rode paprika
1 doosje champignons
1 ui
1 pond gehakt
1 tl chilipoeder
flinke scheute hot chilisaus
plakken kaas
Bereiding:
Bloemkool schoonmaken en in roosjes snijden. De roosjes met wat zout koken en in vergiet laten uitlekken. Paprika, champignons en ui schoonmaken en klein snijden. In een hapjespan de gehakt rulbakken en toevoegen de kleingesneden champignons, ui, paprika en een theelepel chilipoeder. Wanneer alles goed doorbakken is de chilisaus toevoegen en alles goed omscheppen. Hier bovenop de bloemkoolroosjes leggen en het gerecht goed doorverwarmen. De schotel bedekken met de plakken kaas. Deksel op de pan. Gerecht is klaar wanneer de kaas bijna is gesmolten.
Receptnummer: 9216 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept