Diana's rijst met cornedbeef |
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje corned beef
wat zout
2 grote uien
ketjap manis
knoflook 2 a 3 tenen
4 kopjes ryst
olie | Bereiding:
kook de ryst in de stomer of pan olie in de pan zo dat de bodem bedekt is bak de uien en de knofllook die je fijn hebt gesnede in een grote wok of pan doe er een beetje zout in en als de uien glazig zijn doe er dan de corned beef bij in stukjes bak dit zachtjes dat het zacht word als de ryst klaar is doe deze er dan bij en de ketjap goed mengen zo dat de ryst goed gemengd is met de corned beef en de ketjap ja kan er een salade bij serveren je kan er ook als je er van houd sambal bij doen |
Receptnummer: 9608 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |