Aly's duivelketel
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg kipfilet
6 eetlepels suiker(of zoetstof)
1 grote ui
6 eetlepels ketjap manis
1 bakje champignons
6 eetlepels tomatenketchup
2 eetlepels pindakaas
4 teentjes knoflook
olie
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes .Snipper de ui en maak de knoflook schoon. Maak de champignons schoon.Bak het vlees in wat olie bruin. Doe de ui erbij, goed omroeren.Pers de knoflook erboven uit.Kort laten meebakken.Voeg de champignons bij het vlees,even bakken.Voeg dan de suiker(zoetstof),de ketjap en de tomatenketchup toe. Voeg dan de pindakaas toe.Laat met het deksel op de pan een kwartier stoven.Heerlijk met rijst.
Receptnummer: 9071 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Er zijn veel manieren om duivelsketel te maken.Dit is een erg lekkere.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept