Judith's zomerse maaltijdsalade met spekjes, avocado en walnoten
Ingredienten: (2 pers.):
sla (gemengd)
pommedori tomaten
rijpe avocado
zuurkoolspekjes
champignons
walnoten
dressing:
olijfolie, dragonazijn, knoflook, honing,
peper, zout, mosterd
Bereiding:
bak de spekjes uit en laat ze uitlekken, dan de champignons bakken met peper en zout. leg eerst wat sla op de borden. snijd de tomaten in stukjes en verdeel ze over de sla. leg ook wat stukjes rijpe avocado op de sla. Nu een deel van de dressing erover heen. dan de spekjes en de champignons (mag nog warm zijn) walnoten verkruimelen en er als laatste overheen strooien. dressing: Naar smaak deze ingredienten bij elkaar doen, steeds even proeven tot je het zelf lekker vindt!
Receptnummer: 6464 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: judith
Opmerking:
lekker op een zomeravond met stokbrood en een koud glas witte wijn. ik heb expres geen hoeveelheden neergezet omdat je dat makkelijk zelf kunt bepalen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept