Sally's zalmmoten in de microgolf
Ingredienten: (2 pers.):
Twee dikke verse zalmmoten
1 kleine groene paprika
1 ajuin
teentje look
eventueel andere groenten (zoals tomaat, cougette...)
scheutje witte of rode wijn
half blokje visbouillon
Bereiding:
snijd alle groenten in kleine stukjes en doe in microgolfschotel met wat olijfolie een minuutje op volle kracht even eruit halen omroeren en weer een minuutje op volle kracht in de microgolf Dan de vismoten erop, wat van een brokje visbouillon erop verkruimelen, weer de micro in voor een paar minuutjes eruit en een scheutje wijn erover. En weer voor een paar minuten op volle kracht erin. Klaar
Receptnummer: 6291 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Sally
Opmerking:
Lekker met brood, rijst of puree.
Vis wordt gewoonlijk met witte wijn bereid. Maar ik probeerde het op een goede dag met rode wijn en dat geeft echt een verrassend smaakje!
Eigenlijk kan dit recept met allerlei soorten vis en groenten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept