Nancy's kippefilet met kruidenkaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 kippefilet
doosje kruidenkaas
4 plakjes gerookt spek
kippekruiden
4 tandestookers
Bereiding:
-de kippefilet goed plat slaan -de binnekant bestrijken met de kruidenkaas,de plak toerollen en een laagje spek er rond doen en vast prikken met een tandestooker,ze moeten vollidig door het vlees zitten -de boter laten bruinen en er de kippefilet rondom bruin laten worden steeds voorzichtig omdraaien,na dat ze gebruind zijn bestrooien met de kippekruiden wat vocht bijvoegen en op een matig vuurtje ongeveer een 20 min laten gaar stoven het vlees er uitnemen en warm houden,wat water bij het vocht doen laten inkoken en bijkruiden en de saus opdikken eventueel opdienen met kroketten en perziken of andere fruit als je liever sla of andere bladgroenten ook lekker naar keus
Receptnummer: 9041 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 24 min.
Opmerking:
men kan ook kalkoenfilet gebruiken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept