Esther's kipfilet met indiase kruidentapanade
Ingredienten: (2 pers.):
2 eetl boter
zout / peeper
2 stukjes kipfilet
1 teen knoflook
3 sneetjes wit brood
2 eetlepels currypasta(AH milde pasta merk: Pataks)
1 theelepel oregano (vers of uit zakje)
Bereiding:
Verhit de boter de bak de kipfilet erin bruin, bestrooi het ervoor even met de zout en peper. (niet teveel!) snij de knoflook, doe de korsen van dhet brood af. Doe de knoflook, stukjes wit brood in een kom met de currypasta en de oregano. Vet een ovenschaal in en snijd de kipfilet enkele malen diagonaal in. Leg ze in de schaal en doe de tapenade eroverheen, doe daar nog een paar vlokjes boter op. Oven op 2oo graden, ongeveer 15 minuten.
Receptnummer: 4188 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 21 min. | Meer recepten van: esther
Opmerking:
Erg lekker met salade, brood, en bijvoorbeeld wat patat.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept