Karen's honingbananen met vanilleijs
Ingredienten: (4 pers.):
4 zeer rijpe bananen
boter
honing
vanilleijs
Bereiding:
smelt een flinke klont boter in een pannetje, maar laat het niet bruin worden. Leg de gehalveerde (zowel in lengte als breedte) bananen hierin en smoor ze 20 minuten/tot ze zacht zijn. Voeg naar smaak 1 aan 2 eetlepels honing toe. Verdeel in coupes bolletjes vanilleijs en schep de warme bananen en boter-honing saus over het ijs. direct serveren. Smullen maar!!
Receptnummer: 6800 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Karen
Opmerking:
Zelf verzonnen, toen ik nog een aantal 'oude' bananen over had. Is heel simpel, maar staat heel luxe!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept