Diana's pastasaus met braadworst
Ingredienten: (4 pers.):
4 verse braadworstjes
2 el olijfolie + een scheut voor door het pastakookwater
1 pot pastasaus originale met basilicum van AH
Italiaanse kruiden van Silvo (strooibus)
1 grote ui
250 g kastanjechampignons
pasta voor 4 personen
geraspte kaas
Bereiding:
Snijd de braadworstjes in stukken. Maak ze droog met een stuk keukenpapier. Snijd de ui in stukken. (niet te klein) Maak de champignons schoon en snijd ze in niet te kleine stukken. Verhit de olijfolie in een braadpan. Braad hierin de stukken worst tot ze bruin zijn en het meeste vocht verdampt is. Doe dan de champignons erbij en bak bruin. Daarna de uien, ook bruin bakken en naar smaak wat Silvo kruiden toevoegen. Dan de pot pastasaus erbij en laten sudderen tot de worst gaar is. (ongeveer 25 min. totaal, het aanbakken meegerekend). Ondertussen heb je het water voor de spaghetti opgezet. De laatste (8) minuten de spaghetti koken. Apart serveren.
Receptnummer: 6614 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Diana Labrie
Opmerking:
lekker met geraspte kaas en een gemengde salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept