Paula's koteletten woa de mam de vingers bie op it
Ingredienten: (4 pers.):
-4 varkenskoteletten
-1 glas zilveruitjes of amsterdamse uitjes
-curry (de saus van Hela)
-zout & peper
Bereiding:
Bestrooi de koteletten aan beide kanten met zout en peper. Laat een pan goed warm worden en verhit hier wat (vloeibare) boter in. Bak de koteletten lekker bruin. Als de koteletten aan beide kanten bruin zijn voeg je het glas uitjes toe, zonder het vocht, en laat je deze even meebakken. Voeg dan een flinke kneep curry toe zodat alles bedekt is, maar ook weer niet de hele fles. Zet het vuur laag en leng de saus aan met een kopje water. Laten pruttelen totdat de koteletten gaar zijn en eet smakelijk!!!
Receptnummer: 10114 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met gebakken aardappelen en wat frisse veldsla.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept