Reina's gevulde sinaasappelen
Ingredienten: (4 pers.):
4 sinaasappelen
1 zakje klop-klop + 0.8dl. melk
1/4 ltr. blik fruitcocktail
chocoladehagelslag
Bereiding:
Snijd een flink kapje van de sinaasappelen en pers ze uit. Verwijder voorzichting de velletjes zonder de schil te beschadigen. Roer het sinaasappelsap door de uitgelekte fruitcocktail en verdeel het over de sinaasappel-bakjes. Maak de Klop-klop met de melk volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje en garneer de sinaasappelen met een grote toef Klop-klop. Bestrooi desgewenst met wat chocoladehagelslag.
Receptnummer: 4176 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
In plaats van Klop-Klop kun je natuurlijk ook geklopte (kant en klaar) slagroom gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept