Serums jetje pikant gehakt
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram h.o.h. gehakt
Boter of olie
2 middelgrote uien
400 gram tauge
1 pot atjar
1 pot barbecuesaus
Bereiding:
Maak van het gehakt kleine balletjes, bakken in hete boter of olie. Snijd de uit in stukjes en voeg deze toe als de gehakt balletjes bijna gaar zijn. Voeg daarna de tauge toe. Bakken tot alles goed gaar is. Voeg als laatste de atjar toe (1/3 van het atjarvocht erbij doen, de rest weg schudden). Barbecuesaus toevoegen en alles optimaal warm laten worden. En smakelijk eten maar!
Receptnummer: 12648 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Een onverwachts lekker gerecht! Serveren met witte rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept