Betty's broccoliragoût met ham en champignons
Ingredienten: (3 pers.):
1 stronkje broccoli van ca. 300 g
1 el zout
1 kleine ui, in blokjes gesneden
125 g champignons in plakjes
125 g hamblokjes
75 g boter
1 doosje Maggi Ham-Champignon Saus
Bereiding:
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de steel in blokjes. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Laat eerst de blokjes 3 min. koken en voeg daarna de roosjes toe. Laat deze 2 min. meekoken. Als de broccoli knalgroen is, is hij klaar. Giet de broccoli af in een vergiet, spoel hem af onder koud water en laat de groente uitlekken. Smelt 25 g boter in een hapjespan en bak de ui en champignons zachtjes 10 min. Roer de hamblokjes en de broccoli door het ui-champignonmengsel en laat het geheel nog 5 min. zachtjes bakken. Bereid 1 zakje Maggi Ham-Champignon Saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met 50 g boter. Roer de saus door de broccoli.
Receptnummer: 5657 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Lekker met witte rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept