ester's crepkessalade
Ingredienten: (2 pers.):
veldsla genoeg om 2 soepborden te vullen
400 gr gerookt spek in blokjes
6 kleine aardappeltjes gekookt
1/2 l melk
Bindmiddel voor witte sausen.
nootmuskaat
peper en zout
witte azijn ( gewone of wijnazijn)
Bereiding:
Spek bakken in de pan, aardappeltjes even laten meebakken. Melk laten koken met een snuifje nootmuskaat, peper en zout naar smaak. Binden met bindmiddel. Van het vuur afhalen en een scheut azijn toevoegen. ( een tweetal soeplepels volstaat, meer mag) Veldsla op bord , spek en aardappelen erop, saus erover. Zalig met bruin brood
Receptnummer: 6946 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Ester
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept