Patries' normandisch worstpotje
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr aardappelen
4 braadworsten
3 el olijfolie
1 el witte wijn azijn
peper zout
franse mosterd
citroensap
verse bieslook
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in de schil. Bak de braadworstjes. Schil de aardappelen en snijdt ze in plakken. Leg deze plakken in een ovenschotel. Overdek de aardappelen met een dressing gemaakt van: olijfolie, witte wijn azijn, peper, zout, franse mosterd, citroensap en heel veel geknipte verse bieslook. Ontvel de worstjes en verbrokkel het vlees over het aardappelmengsel. Warm het indien nodig nog even een minuutje op in de magnetron. Lekker met een frisse salade, bijvoorbeeld van tomaten.
Receptnummer: 11256 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept