Marian's met tonijn gevulde eieren
Ingredienten: (2 pers.):
1 blikje tonijn op olie
1 1/2 e.l. fijngesneden ui
1 e.l. fijngesneden augurk of kappertjes
zout en peper naar smaak
1/2 .l. fijne mosterd (b.v. Dyon)
2 e.l. Yogonaise
10 hardgekookte eieren
Bereiding:
Haal de tonijn uit de olie en prak deze met een vork, vermeng deze met de ui, augurk, zout, peper, mosterd en Yogonaise. De eieren in de lengte in tweeŽn snijden, eigeel verwijderen en fijnmaken (door een zeef wrijven) en door het tonijnmengsel doen. Is het mengsel wat droog, doe er dan nog wat Yogonaise bij. Vul de eieren met het mengsel en garneer met een takje peterselie.
Receptnummer: 4797 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: marian rademaker
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept