Kees' tagliatelle alla montanare
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram tagliatelle (ei)
20 gram gedroogde paddestoelen
250 gram paddestoelenmix
80 gram mager gerookt spek in dobbelsteentjes
2 dl culinaire room
parmezaanse kaas
peterselie
Bereiding:
gedroogde paddestoelen in 2 dl lauw water 2 uur weken.
spekjes in de olijfolie bruin bakken. De paddestoelenmix ongeveer 10 minuten bakken in olijfolie met een uitgeperst
teentje knoflook, zout en peper naar smaak toevoegen. De geweekte paddestoelen in reepjes snijden( de helft van het water bewaren). Bij de paddestoelenmix, spekjes, room, geweekte paddestoelen en het weekwater toevoegen.
Op een laag vuur iets in laten koken. Saus over de tagliatelle schenken en serveren met parmezaanse kaas en fijngeknipte peterselie.
Receptnummer: 2552 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: kees overman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept