Hester's heerlijke witlof schotel
Ingredienten: (4 pers.):
6 a 8 struikjes witlof
Aardappelen
2 pakjes Ardennerboterhammenworst(vleeswaar)
Zakje tomatensaus (knorr)
Zakje geraspte kaas
Bereiding:
Snij de witlof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 10 minuten en laat goed uitlekken. Ondertussen aardappels in plakjes snijden en koken. Witlof in boterhammenworst rollen. Aardappelschijfjes onder in ovenschaal leggen en daar boven op witlofrolletjes. Tomatensaus klaar maken en erover gieten. Tenslotte kaas erover strooien en nog 10 minuten in de magnetron.
Receptnummer: 7643 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Makkelijk van te voren klaar te maken. Ideaal voor als je zoals ik 's middags moet werken en als je thuis komt geen zin meer hebt om te koken. Nog makkelijker als je kant en klare aardappelschijfjes neemt en een potje tomatensaus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept