Sandra's varkensvleescurry
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr varkensfilet, in blokjes
3 el olie
2 uien, gesnipperd
5 aardappels in blokjes
1 blik tomatenblokjes
1 dl groentebouillon
4 el rode currypasta
2 dl griekse yoghurt
zout/peper

evt verse koriander
Bereiding:
Olie in pan, vlees rondom bruin bakken, uien toevoegen 3 min meebakken.
Aaardappelblokjes en de currpasta in de pan doen en 5 min zachtjes meebakken.
Tomatenblokjes met sap en bouillon toevoegen, het geheel aan de kook brengen en zachtjes laten stoven tot de aardappels gaar zijn.
Aan het eind zout en peper naar smaak toevoegen en de yoghurt door het gerecht roeren.

Evt garneren met verse koriander.
Receptnummer: 13904 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: zandra
Opmerking:
Dit recept heb ik een aantal jaar geleden overgeschreven van een teletextpagina, heerlijk gerecht!! heb het ook al vaak gemaakt.
Om het een volledige maaltijd te maken doe ik er vaak een blik uitgelekte sperziebonen bij, op het eind even meeverwarmen, en een blik perziken in blokjes gesneden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept